Naţionalele de marş modifică circulaţia rutieră în zona centrală

Societatea de Transport Public Timișoara anunță că duminică, 5 martie, între orele 08:30 – 13:00, ca urmare a unui eveniment sportiv, Campionatul Național de Marș, circulația rutieră va fi închisă pe bulevardul Vasile Pârvan, între bulevardul Mihai Viteazu și Pasajul Michelangelo. Circulația mijloacelor de transport din zonă va fi restricționată în zona desfășurării evenimentului.

Troleibuzele liniei 16 vor circula pe tronsonul Poșta Mare – Complexul Studențesc, pe ambele sensuri de deplasare, pe traseul liniei 15, autobuzele liniei E8 vor circula pe sensul spre Pod Calea Șagului pe traseul existent, până la Pasaj Michelangelo, după care vor fi deviate pe strada Cluj – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazu, revenind pe traseul existent până la Pod Calea Șagului.

Pe sensul de întoarcere, vor circula pe traseul existent între Pod Calea Șagului și bulevardul Mihai Viteazu, după care vor fi deviate pe bulevardul Victor Babeș – bulevardul Eroilor de la Tisa – Aleea F.C. Ripensia – bulevardul Corneliu Coposu și, în continuare, pe traseul normal, până la Școala Plopi.

Autobuzele liniei Expres 3 vor circula pe traseul existent de la stația Apicultorilor până pe Aleea FC.Ripensia, după care vor fi deviate pe bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazu – splaiul Tudor Vladimirescu și, în continuare, pe traseul existent, până la Gara de Nord. Pe sensul de întoarcere, vor circula pe traseul existent până la Catedrala Mitropolitană, după care vor fi deviate pe bulevardul Mihai Viteazu – bulevardul Victor Babeș – strada Cluj și, în continuare, pe traseul existent, până la stația Apicultorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here