Firmele timișene au o nouă oportunitate de a participa, prin programul “Hosted Buyer”, la două expoziții internaționale de specialitate care vor avea loc în Grecia, în perioada martie-aprilie 2017. Este vorba despre “FOOD EXPO” și “FRESKON”.

Programul  “Hosted Buyers”, susținut de Guvernul elen, este un serviciu pentru expozanți și vizitatori, bazat pe promovarea cooperării între întreprinderi, prin întâlniri de afaceri pre-aranjate cu expozanții. Dacă societățile românești aplicante sunt selecționate de Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România, acestea beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

În cadrul acestui program, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București-Biroul Economic și Comercial, organizează participarea firmelor timișene, în calitate de vizitator, la Expoziţia Internaţională de produse alimentare și băuturi “FOOD EXPO”, 18 – 20 martie 2017, Metropolitan Expo Greece Atena.

Aflată la cea de-a 4-a ediţie, FOOD EXPO se adresează profesioniştilor din următoarele categorii: supermarketuri, hipermarketuri, Cash & Carry, importatori, distribuitori, comercianţi de produse alimentare, lanţuri de hoteluri, lanţuri de restaurante.

Mai multe informaţii despre expoziţie şi evenimentele conexe sunt disponibile pe pagina web: www.foodexpo.gr.

Termen de înscriere: 17 februarie 2017.

Expoziția Internațională de Fructe și Legume “FRESKON”, 27–29 aprilie 2017, Centrul Internațional Helexpo Salonic. Produsele expuse sunt fructe și legume proaspete, alune, condimente, produse BIO, produse agricole prelucrate, maşini de ambalare, produse plastice, servicii conexe.

Mai multe informaţii despre expoziţie şi evenimentele conexe sunt disponibile pe pagina web: http://freskon.helexpo.gr .

Termen de înscriere: 10 martie 2017.

(Foto: Helexpo)

Articolul precedentTraian Stancu, președinte al Adunării Generale a Acţionarilor la Aviaţia Utilitară
Articolul următorCornel Sămărtinean: “Timișul din nou fără mari investiții. Lipsesc banii”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.