Traian Stancu, președinte al Adunării Generale a Acţionarilor la Aviaţia Utilitară

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Traian Stancu a fost ales astăzi președintele Adunării Generale a Acţionarilor la Aviaţia Utilitară.

Totul a fost posibil în cadrul ședinței care a avut loc în această dimineață la Consiliului Județean Timiș. “Consiliul de administrație a cerut insolvența voluntar și AGA a propus o comisie formată din consilieri județeni și aparatul tehnic la nivelul de director general pentru a găsi cea mai bună soluție și pentru a revigora activitatea de acolo. Este dorința colegilor. M-am ales cu activitatea de a coordona această ședință și sper ca măcar la a treia încercare acum să îmi iasă acest lucru și să repornim activitatea la Aeroportul Cioca”, spune vicepreședintele Consiliului Timiș, Traian Stancu.

Prima întâlnire a comisiei respective va avea loc mâine la ora 10 la CJT pentru a se lua măsurile necesare.  Reamintim, în prezent, terenul de 30 de hectare pe care este situat aeroportul aparține Consiliului Județean Timiș, iar clădirile aferente sunt în proprietatea Consiliului Local Timișoara.

Aerodromul Cioca este unul dintre cele mai vechi din ţară. A fost înfiinţat în 1937 ca aeroport al Timişoarei. Până în 2002, acesta a aparţinut Ministerului Transporturilor, iar din 2002, a fost transferat Consiliului Judeţean Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here