Luni, 20 martie, între orele 11-13, în Buziaș vor avea loc lucrări la stația de ridicare a presiunii. Pe durata intervenției se va întrerupe furnizarea apei pe strada Florilor, în zona de blocuri.

Marți, 21 martie, între orele 8-15 se va efectua conectarea noului sistem de alimentare cu apă a localității Drăgoiești. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei în Ficătar. Tot pe 21 martie, între orele 9-16 se va opri furnizarea apei în Răuți pentru spălarea rețelei de distribuție. Din aceeași cauză, pe 22 martie, în același interval orar se va sista livrarea apei în Sânmartinu Maghiar.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, anunță Aquatim.

 

 

 

Articolul precedent18 Martie- Ziua Internationala a Reciclarii!
Articolul următorRazie de amploare în Caransebeş. Ce au descoperit oamenii legii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.