Noul TREND al Românilor – În Vacanță cu AUTORULOTA! Citește de ce să faci și tu un concediu așa!

Spread the love

În ultimii ani, tot mai mulți români aleg să plece în vacanță cu autorulota. Conform statiticilor realizate de firmele de profil din țară, în fiecare an numărul închirierilor se dublează sau chiar triplează. Tot mai mulți români își doresc să experimenteze libertatea de a călători, de a descoperi locuri noi, precum și de a fi alături de cei dragi, într-un spațiu cât mai confortabil.  Află în continuare care sunt principalele avantaje ale călătoriilor lungi într-o autorulotă!

Avantajele unei autorulote

  • Ușor de condus: Succesul autorulotelor se datorează în mare parte faptului că sunt tot mai puțin voluminoase și mai ușor de manevrat. Datorită dimensiunilor sale avantajoase, nu trebuie să vă faceți griji că există drumuri pe care să nu puteți conduce. Ele se strecoară ușor pe sub pasaje și fac față inclusiv traficului din oraș.
  • Ușor de parcat: Mai mult, conform unui studiu realizat în Quebec, 7 din 10 șoferi susțin că autorulotele se parchează mai ușor de-a lungul străzilor, chiar decât o mașină. Din acest motiv, ele par să fie preferate în rândul studenților și al celor care nu au, neapărat foarte multă vechime în condus.
  •  Mobilitate și flexibilitate în realizarea itinerarului: Nimic nu este mai enervant decât acel moment în care te pregătești de vacanță și rămâi blocat în trafic, în drum spre aeroport sau când trenul are întârziere, ori ți se anulează zborul. Să nu mai vorbim de momentele în care te pierzi în câte-un peisaj și ai vrea să mai stai puțin, dar trebuie să ajungi la hotel, în altă localitate, pentru că ai făcut deja rezervare. Atunci când alegi vacanța cu autorulota, nu mai ești dependent de programul nimănui. Ai toată libertatea de a te organiza exact așa cum vrei, de a hoinări pe oriunde te poartă inima și de a face câte opriri simți nevoia.
  • Confort sporit: O autorulotă este asemenea unui apartament modern pe care îl iei cu tine peste tot. Ai baie, bucătărie și dormitor, oriunde te-ai duce. Nu mai este nevoie să vânezi toalete pe autostradă, pentru că mezinul familiei are o urgență. De asemenea, călătoria este mult mai interesantă și mai plăcută pentru toți membrii familiei, atunci când au și alte opțiuni decât simplul privit pe fereastră.
  • Dotări avantajoase: În plus, aproape toate modelele disponibile pentru închiriere vin cu dotări mai mult decât decente – pe lângă cele de siguranță: ABS; ESP, servodirecție, închidere centralizată, ele mai vin preponderent dotate cu apă caldă, chiuvetă la bucătărie, frigider, aragaz, congelator, duș, prelată, rezervor de apă curată și rezervor de apă murdară, climă cabină șofer, duș separat, încălzire pe motorină, port USB, radio, suport biciclete.

  •  Ieftin de închiriat: Surprinzător, acest tip de autovehicul este, în general, mai puțin costisitor decât un autovehicul clasic. Prețul pentru închirierea unei autorulote poate varia între 70 și 100 euro/noapte, în funcție de dotările pe care le preferi. De asemenea, majoritatea firmelor de închirieri autorulote au atât modele cu transmisie manuală, cât și automată. Având în vedere că există o preferință tot mai mare pentru aceste cutii, mulți români se bucură să le regăsească și pe autorulote. Vezi care este costul de închiriere al autorulotelor de la Rulotescu atât pentru modelele cu transmisie manuală, cât și automată.

Astfel, pentru cei ce visează la vacanțe prin Europa, în care să viziteze pe îndelete cele mai frumoase obiective turistice, fără a avea grija cazării, soluția este simplă: închirierea unei autorulote! Tot ceea de ce ai nevoie este un permis categoria B și chef de drum!

 Surse foto: pinterest.com, rulotescu.ro

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here