Noutăți în materie de mobilier și amenajări interioare la expoziţia “Universul Casei Tale”

Noutăți în materie de mobilier și amenajări interioare. Timişorenii interesaţi de renovarea sau construcţia unei locuinţe pot găsi toate cele necesare la expoziţia “Universul Casei Tale”. Evenimentul va avea loc în perioada 19 – 22 mai, la Centrul Regional de Afaceri.

Manifestarea reunește peste 40 de producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Sectorul mobilă, puternic reprezentant în expoziție, aduce în atenția publicului cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, camere pentru copii și tineret, mobilier pentru hol, biblioteci, birouri, canapele, fotolii, mese, scaune, mobilier decorativ etc.“Firmele își vor face promoțiile pe care și le doresc, după managementul propriu. Vedetele expoziției pe parte de mobilă sunt bucătăriile modulare și canapelele. Din totalul firmelor prezente, 35% sunt noi. Există o companie care vine cu produse deosebite și care sunt în trend în occident. Este vorba despre acele mese din materiale compozite, respectiv din fibră de sticlă cu ceramică, transmite organizatorul evenimentului, Roxana Bonchiș.

Roxana Bonchis

La cea de-a cincea ediţie vor participa şi firme specializare în amenajări interioare şi exterioare. În acest sens, vor putea fi admirate şi achiziționate: bucătării, dormitoare, camere de zi, canapele, mese, scaune, biblioteci, birouri, uşi de interior, accesorii şi decoraţiuni.

În cadrul programului conex, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Belgrad organizează în cursul zilei de vineri, 20 mai 2016, cu începere de la ora 11.00, în Sala Timiş a CRAFT, un parteneriat de afaceri România-Serbia. Delegația oamenilor de afaceri sârbi este formată din reprezentanți a 10 companii interesate de o colaborare de lungă durată cu parteneri din județul Timiș și din România.

13246014_593919287441953_1212157652_n

După prezentarea celor două camere de comerț, a potențialului economic regional și al oportunităților de colaborare bilaterală, participanții la eveniment vor asista la o informare privind “Aspecte juridice și fiscale ale transferului de terenuri construibile și/sau construcții”, susținută de RODL & Partner Romania.“Ca noutate în programul conex este prezentă la această expoziție o delegație din Serbia condusă de președintele Camerei de Comerț din Serbia. În momentul acesta avem informația că sunt 12 firme din domeniul de construcții și producători de mobilă, agenții imobiliare care doresc să investească în România și doresc parteneriate cu firmele din România. De asemenea, avem partener pentru prima dată la această expoziție, firma Selgros, o să fie și un stand la intrarea în expoziție și mai avem o firmă partener la seminarul organizat de noi”, transmite directorul CCIAT, Florica Chiriță.

La deschiderea expoziției care va avea loc în 19 mai, la ora 12.00, au fost invitați oficiali ai administrației publice locale și ai serviciilor deconcentrate din teritoriu, organisme intermediare regionale, corpul diplomatic acreditat la Timișoara, mediu academic, firme, reprezentanți ai mass media, pentru care CCIAT și partenerul principal al evenimentului au pregătit momente și surprize inedite. “Este pentru prima dată când participăm ca și parteneri principali în Timișoara. Este un eveniment foarte important să ne prezentăm să ne cunoască lume. Acest parteneriat vine tocmai așa cum am precizat, și la Selgros găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți dota o casă, pornind de la bucătărie, baie, dormitor, sufragerie… Selgros se prezintă aici, la Universul casei tale, o dată să fie cunoscut de clienții care încă nu au trecut pragul acestui magazin. Se vor emite legitimații pe loc la acest eveniment”, spune directorul Selgros Timișoara, Amalia Țurcanu.

Expoziţia poate fi vizitată zilnic, în intervalul orar 11.00 – 19.00, iar duminică, între orele 11.00 – 18.00. Evenimentul este organizat în colaborare cu CCIAT. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here