Domnule Florin Bîrsăşteanu, candidaţi la funcţia de primar al oraşului. Ce vă mână în luptă, ce vă motivează personal, de ce v-aţi asumat această provocare ?

Prima şi cea mai importantă motivaţie este profunda nemulţumire faţă de lipsa de transparenţă afişată în aproape toţi cei patru ani de mandat de actualul primar, modul în care au fost trataţi cetăţenii acestui oraş, atitudinea de stăpân, aroganţa şi autosuficienţa, şi, cel mai important, minciuna ridicată la rang de virtute. Pot să-i trec domnului primar multe cu vederea dar nu pot să accept că ne minte în fiecare zi cu nonşalanţă.

Este o acuzaţie destul de serioasă, vine şi cu argumente ?

În mod cert. Domnul primar minte precum respiră, cu aceeaşi seninătate. De exemplu ţipă în gura mare că nu a primit sprijin de la Guvernul Ponta. Îi reamintesc domnului Robu că tocmai banii daţi de premierul PSD au salvat timişorenii aflaţi pe punctul de a rămâne în frig peste iarnă, asta după ce vechii pedelişti, acum liberali, au uitat vreo 6 ani să plătească arierate. La vremea respectivă, cu gura lui spunea Robu că Ponta a salvat Colterm şi RATT, încă mai există titluri de ziar pe această temă, pentru cine are curiozitatea să vadă. Până şi scăderea preţului la gigacalorie, votată în ultimul plen al Consiliului Local, se datorează tot Guvernului Ponta care redus TVA-ul. Apoi domnul primar se mai lamentează pe o temă, a Spitalului de Copii. Cât de josnic trebuie să fii ? În 2013, Guvernul a alocat cinci milioane de lei pe care domnul Robu nu a fost în stare să-i cheltuie sau nu a vrut. Cert este că au fost pierduţi pe mâna lui. Ar trebuie să-i crape obrazul de ruşine, dar nu, profită de campanie să-şi facă poze cu copiii prin parcuri. Oare se uită în ochii lor ?

Tema Spitalului de copii o priviţi ca politician sau ca medic ?

O privesc ca părinte. Toţi ar trebui să o privim aşa. Când Sorin Grindeanu a făcut campania de strângere de semnături pentru spital a făcut-o din acelaşi motiv. Nimeni nu duce spitalul acasă. Singurul care nu a înţeles acest lucru este Robu. Dar Robu este un fariseu şi este imposibil să aştepţi ceva de la el.

Articolul precedentTimișoara teatrală trece cu brio TESZT-ul pasiunii pentru teatru
Articolul următorNoutăți în materie de mobilier și amenajări interioare la expoziţia “Universul Casei Tale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.