Nu există zi fără peste 100 de amenzi date celor care ignoră pandemia

amenzi

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În data de 12 octombrie, la activităţi au participat 333 de forţe de ordine, fiind verificate 136 de societăți comerciale, precum şi 40 de mijloace de transport persoane, dintre care 17 mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 109 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 29.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 4 sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Având în vedere incidenta cazurilor Covid-19 raportat la 1000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite sa fie respectate.

În același timp, conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here