O adolescentă de 15 ani a dispărut fără urmă! Dacă ați văzut-o, sunați la 112!

O adolescentă din municipiul Petroșani a dispărut fără urmă! Aceasta a plecat de acasă la sfârşitul săptămânii trecute și nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

CAZACU ALEXANDRA-PATRICIA-OTILIA (foto) are 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicii sale, din Petroșani, în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 19:00, și nu a mai revenit. Bunica a fost cea care a alertat autoritățile chiar a doua zi.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 – 1,65 m, constituție slabă, ochi albaștri, păr lung vopsit negru. Ca şi semne particulare, prezintă multiple cicatrici pe brațe, picioare și în zona gâtului.

La data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb, hanorac negru și încălțăminte tip sport de culoare neagră și nu are asupra sa documente de legitimare, telefon mobil sau bani.

În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activități investigative şi de căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here