Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc!

Nenorocirea s-a petrecut seara trecută în Petroșani. În jurul orei 23.00 autoritățile au fost alertate cu privire la faptul că un bărbat zace pe trotuarul unui bloc după ce a căzut de la înălțime.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție și ambulanțe, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, care era deja mort.

Anchetatorii spun că bărbatul s-a aruncat în gol și nu iau în calcul comiterea unei infracțiuni.

În data de 01.06.ac., in jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Petrosani a fost sesizată cu privire la faptul ca un bărbat a cazut de la etajul superior al unui bloc de locuințe de pe strada Saturn. Echipa operativa, in urma cercetărilor, a stabilit ca bărbatul, un petroșănean de 63 de ani, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului, decedând în urma impactului. În cauză nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale. Cadavrul urmează a fi supus necropsiei”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a determina cauzele si circumstanțele care l-au determinat pe bărbat sa recurgă la acest gest.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here