AUR Timiş îl felicită pe Dominic Fritz pentru că a redat cetăţenilor o stradă, punând la pământ o construcţie ilegală a clanurilor de ţigani, dar aşteaptă ca excavatoarele să ajungă şi la consilierul USR, Aida Szilaghi.

Aceasta este certată rău cu legea, are un imobil construit ilegal şi o hotărâre judecătoarească în acest sens, care spune alb pe negru că acea clădire ar trebui desfiinţată, dar Aida este mai presus ca legea… Vedem până când…

Până atunci, AUR Timiş cere Primăriei şi lui Dominic Fritz să respecte legea şi în această situaţie.

„Va felicitam pentru realizarea mareata de zilele trecute prin care ati redat domeniului public o strada ce duce exclusiv la casele clanului Cârpaci. Prin daramarea unui gard si a unei porti v-ati castigat numele de erou al celor ce va aplauda frenetic. Cu toate acestea, imobilul ilegal construit de colega dvs. de partid si consilier USR, Aida Szilaghi, imobil construit ilegal, conform hotararii definitive din care citam mai jos, inca nu a cazut prada buldozerului neinduplecat ce a nivelat gardul Cârpacilor, restaurantele “interlopilor” sau cluburile sportive de canotaj de pe malurile Begai… sportivi pe care i-ati lasat fara baze si posibilitati de pregatire dupa mai bine de 100 de ani de traditie.

In consecinta si in baza legii 544/2001 privind accesul la informatii cu caracter public, solicitam primarului Fritz Samuel Dominic sa ne comunice in termenul legal de 10 zile, cand este programata demolarea constructiei ilegale realizata de consiliera USR Szilagji Aida, ilegalitate constatata de instante inca din anul 2022.

Semnat, organizatia locala AUR Timisoara.”

Citat din hotararea judecatoreasca:
Respinge recursurile formulate de recurenţii-pârâţi MUNICIPIUL TIMIŞOARA, prin PRIMAR, PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMIŞOARA, SZILAGY SORIN NICOLAE şi SZILAGY AIDA-SORINA, împotriva sentinţei civile nr. 534/14.06.2022, pronunţată în dosar nr. 2158/30/2018, de Tribunalul Timiş, în contradictoriu cu intimaţii-reclamanţi PÂRVU COSMIN ALEXANDRU şi PÂRVU MIHAELA LAVINIA.

Articolul precedentGabriela Szabo, ambasadoarea UVT Liberty Marathon 2024
Articolul următorCandidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român se prezintă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.