O șicanare în trafic s-a lăsat cu bătăi. Două șoferite implicate

Scandal și bătăi între două șoferițe la Timișoara! Totul s-a petrecut după o șicanare în trafic, în care au fost implicate două autoturisme.

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri după-amiază în timp ce se aflau la intersecția străzilor 16 Decembrie 1989 cu Iuliu Maniu, au observat două autoturisme care s-au oprit în trafic, întrucât au fost aproape să se acroșeze după plecarea de pe loc.

Din unul dintre autoturisme, un Volkswagen cu numere de Mehedinți, condus de un bărbat, a ieșit pasagera din dreapta, care s-a luat la ceartă cu conducătoarea celuilalt autoturism, tot un Volkswagen. Mai mult, femeia care a coborât din primul autovehicul a lovit-o pe cealaltă femeie peste față, provocându-i sângerări nazale. Imediat, polițiștii locali au intervenit și au trecut la identificarea celor trei persoane implicate în conflict.

Astfel, s-a stabilit că bărbatul care a condus autoturismul cu numere de Mehedinți are 20 de ani, domiciliul în localitatea mehedințeană Breznița Ocol, pasagera din dreapta este în vârstă de 18 ani, din Timișoara, iar cealaltă conducătoare auto are 24 de ani, din localitatea timișeană Valcani.

Cele trei persoane au fost predate la Secția 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

(FOTO: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.