O sută zece sancțiuni rutiere în ultimele 24 de ore

Polițiștii au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice pe raza județului Timiș. Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost constate 17 fapte de natură penală și aplicate 110 sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 40.000 de lei.

Ieri, peste 170 de poliţişti  de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale și specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au acţionat, suplimentar față de dispozitivul curent, pe raza județului Timiș, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Oamenii legii au intervenit şi au constatat 17 fapte de natură penală pentru care sunt cercetate 14 persoane, nouă dintre acestea fiind depistate în flagrant delict. De asemenea, au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale, dintre care 44 pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 63 pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproape 40.000 de lei. În plus, poliţiştii au reţinut șapte permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here