Peste 500 de misiuni efectuate de jandarmii timișoreni în luna aprilie

Peste 500 de misiuni au fost desfăşurate de către efectivele de jandarmi timişoreni în luna aprilie, misiuni care au condus la aplicarea a aproape 300 de sancţiuni contravenţionale. Toate aceste misiuni au avut ca obiectiv creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor din zona de responsabilitate a Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara.

Jandarmii au aplicat 298 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 61.000 lei. Pentru clarificarea situaţiilor privind acest tip de sancţiuni, au fost conduse la sediul Grupării Mobile de Jandarmi 23 de persoane. Jandarmii au constatat şi 34 de fapte penale cu 38 autori identificaţi. Infracţiunile constatate au vizat în principal, fapte incriminate de Codul Penal, fapte contra persoanei, precum şi alte fapte incriminate de legi speciale.

În decursul ultimei luni a fost continuată cooperarea cu Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara pentru întărirea dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat în zona de vest a României, în baza planului comun de menţinere şi asigurare a ordinii publice pe zona de frontieră.

În perioada 18 – 22 aprilie, jandarmii au desfăşurat activităţi preventive în mediul şcolar în cadrul programului „ŞCOALA ALTFEL: SĂ ŞTII MAI MULTE , SĂ FII MAI BUN”, atât la sediul unităţii, cât şi în şcolile şi licee din judeţul Timiş.“Prin misiunile desfăşurate, fie că acestea au fost executate în Timişoara sau în toate cele patru judeţe aflate în responsabilitatea Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara, efectivele de jandarmi timişoreni s-au aflat în mijlocul cetăţenilor, preocupându-se de siguranţa şi liniştea acestora”, au transmis reprezentanții instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here