Omul sfințește locul. Exemplu de „se poate” în județul Timiș

Comuna Otelec a plecat pe un drum bun, odată cu venirea la Primărie a primăriței Silvia Fechete. Deși nimeni nu îi dădea o șansă să câștige, ea nu doar că s-a impus clar la algereile din urmă cu un an, dar a și dus deja comuna la un alt nivel.

O grijă specială a acordat-o sportului și tineretului, deoarece o minte sănătoasă se găsește într-un corp sănătos. Competiții de fotbal și de ciclism, o bună organizare a activității sportive la școlile din Otelec și Ionel, investiții în piste de biciclete, atenție deosebită si spre spiritul local cu dansuri și meșteșuguri populare, etc.

Chiar în această săptămână a fost inaugurat oficial o „bijuterie” de teren de sport la Școala Generală din Ionel. O investiție făcută cu cap pentru generațiile viitoare.

„Am finalizat una dintre investițiile propuse în acest an! Terenul de fotbal de la școala Iohanisfeld (Ionel) a fost reabilitat și va fi pus la dispoziția copiilor din comună în scurt timp! Avem în vedere, prin fonduri naționale și investiții la sala de sport și terenul de fotbal pe care le avem în comunitatea noastră”, ne-a spus Silvia Fechete.

„Este o investiție foarte bun pentru viitor și un teren extraordinar, puține localități din zona rurală și nu numai se pot lăuda cu așa ceva. Deja avem în vedere să organizăm multe competiții sportive cu copii din zona noastră și din tot Timișul”, a spus și profesorul de sport Tiberiu Turloiu, cunoscut om de fotbal din județ.

Așadar, dacă se vrea se poate, iar la Otelec viitorul copiilor este o prioritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.