Ovidiu Sîrbu, ALDE Timișoara: Realitatea lui Robu este roz, în timp ce Timișoara este de luni bune sub asediul gunoaielor!

Ovidiu Sîrbu, președintele ALDE Timișoara îl critică dur pe primarul urbei de pe Bega! Acesta spune că Nicolae Robu este într-o ”realitate roz”, asta în timp ce orașul este plin de gunoaie, sistemul de iluminat public nu funcționează cum ar trebui, iar contractul de deszăpezire a fost semnat chiar înainte să cadă prima ninsoare.

Consider că s-a mers deja prea departe cu bătaia de joc la adresa noastră, a timișorenilor! Realitatea lui Robu este roz, în timp ce Timișoara este gri! Timișoara se află de luni bune sub asediul gunoaielor, iar oamenii sunt exasperați de felul în care a ajuns orașul care peste doi ani va fi Capitală Culturală Europeană. Cred că e prea mult, prea mult dispreț, prea multă nepăsare și nebăgare în seamă! Timișorenii în loc să fie ascultați și consultați public, sunt ignorați cu desăvârșire. Tertipurile primarului de a ne arăta că îi pasă, realizând sondaje pe facebook nu sunt decât niște ieftine manipulări. Spun asta pentru că el știe că oamenii se simt astfel băgați în seamă și de asta le face, însă e o falsă impresie! O falsă realitate! Dragi timișoreni, Nicolae Robu nu este ceea ce pare! Ne scoate ochii cu puținele rezultate, dar cele negative le umbresc complet! Haideți să deschidem ochii și să luăm atitudine pentru că în ritmul acesta vom ajunge să fim călcați în picioare și manipulați la nesfârșit”, spune președintele ALDE Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here