Ovidiu Sîrbu, președinte ALDE Timișoara: ”Continuăm să monitorizăm problemele din comunitate”

În orașul de pe Bega funcționează de aproape șase ani legea primarului Robu, nicidecum cea legală și cea după care ar trebui să se ghideze fiecare administrație. Proiecte împinse în ședințe de consiliu pe repede înainte și documente băgate abuziv sub nasul consilierilor municipali.

“Nu rămânem indiferenți la  nevoile cetățenilor și luăm atitudine de fiecare dată. Am sesizat împreună cu colega mea Laura Chindriș, consilier municipal, problema lipsei iluminatului public de pe străzile din Timișoara. Începem să vedem că în oraș cu cât cauți mai mult cu atâta găsești mai multă mizerie sub covor. Am descoperit o serie de nereguli pe care ea le-a dat publicității. Vedeți că în administrația Robu totul se întâmplă pe repede înainte și într-un mod neprofesionist.

 Am continuat și continui să monitorizez piețele din oraș. Primarul susține că face totul pentru a încuraja producătorii locali, în schimb, oamenii din piața din zona Soarelui cu care am vorbit ieri, au spus că tocmai edilul orașului i-a anunțat că aceste piețe se vor desființa. Oamenii erau descumpăniți, spuneau că nu-și vor mai vinde marfa și vor fi nevoiți să se reprofileze”, a spus Ovidiu Sîrbu, președintele ALDE Timișoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here