România, casa de pariuri a Guvernului

Pentru Guvern, țara este o casă de pariuri, unde membrii se joacă cu viața românilor muncitori.Unde cetățenii se simt ca la ruleta rusească.Unde noi, toți, așteptăm cu sufletul la gură să vedem dacă oare vom câștiga jocul vieții.Unde fiecare așteaptă cartea norocoasă.

Spre uimirea tuturor, prin prelungirea stării de alertă, Guvernul a decis să deschidă casele de pariuri, dar să mențină închise restaurantele și cinematografele.

În mintea mea, se tot repetă întrebarea: ”Care e logica?”.

Observ că locurile de cultură și restaurantele nu sunt deloc în atenția Guvernului.

Într-un restaurant socializezi, ai întâlniri de afaceri, serbezi o zi de naștere; la cinematograf vizionezi un film pentru relaxare și din plăcere, însă, la casele de pariuri mergi să ”arunci banii pe geam”.

Casele de pariuri sunt tot spații închise, la fel ca restaurantele și cinematografele.De ce Guvernul face asemenea discriminări între persoane și afaceri.Pentru că, această decizie este o discriminare față de oameni și între domenii de afacere.

„Tind să cred că această decizie demonstrează, în mod indirect, recunoașterea proprie a Guvernului că e incompetent.În sensul că, gândirea a fost așa: ”Dacă noi nu vrem să dăm bani suficienți să ajutăm oamenii, hai să deschidem păcănelele ca să le dea ele sau să le ia mai mult decât le luăm noi.”, a scris pe pagina de facebook presedintele ALDE Timisoara Adrian Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here