Ovidiu Sîrbu, președinte ALDE Timișoara: ”Nicolae Robu a reușit să lase timișorenii fără unul dintre cele mai importante servicii”

Primăria Timișoara a fost obligată să reia licitația pentru dezinsecție și deratizare. Procedura declanșată în primăvară a fost contestată și acum trebuie pornită de la zero. În orașul de pe Bega nu s-a mai „dat” intensiv contra diverșilor dăunători de 5 ani. Timișoara nu are servicii complete de dezinsecție și deratizare din toamna lui 2013, de când licitația organizată de primărie a fost contestată de firma Romprest, conform debanat.ro

”Timișoara  nu are servicii complete de dezinsecție și deratizare din toamna lui 2013”, spune un articol din presa locală. La niciun an de când primarul Nicolae Robu și-a început mandatul a reușit să lase timișorenii fără unul dintre cele mai importante servicii și să le pună sănătatea în pericol. Anul acesta sute de timișoreni au ajuns la spital cu mușcături de căpușe, lucru care a început să înfioare locuitorii urbei de pe Bega. Administrația pare a avea probleme în rezolvarea situației și execută mișcarea ridicării din umeri între contestații și licitații. Dacă până acum nu s-au găsit soluții, în tot acești ani, mă întreb ce se va mai întâmpla de acum încolo.”, a spus Ovidiu Sîrbu- președinte ALDE Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here