Ovidiu Sirbu, președinte ALDE Timișoara: ”Timișorenii care sunt nemulțumiți nu trebuie să plece!”

„De la o zi la alta administrația locală a Timișoarei, prin vocea primarului Robu ridică timișorenilor mari semne de întrebare. De la lipsa contractelor, de la amânări de termene, la atitudini nepotrivite. Realizările cu care edilul urbei de pe Bega se tot laudă, pălesc în fața lipsei de profesionalism și a remarcilor răutăcioase la adresa timișorenilor.

Declarațiile primarului Robu nu fac decât să stârnească replici acide din partea cetățenilor care iubesc Timișoara, însă nu iubesc gropile, praful și indolența.

Am înțeles că oftica primarului s-a declanșat din cauza oamenilor care fac comparații între Timișoara și alte orașe. Păi, oare, nu este perfect omenește să luăm în calcul exemplele pozitive de la care avem ce învăța?

Nu vreau să sune prea dur, dar declarația pe care am citit-o în presă pare făcută de un om care pune mai presus de interesul cetățenilor, orgoliul său. Se contrazice de la o frază la alta. Timișorenii care sunt nemulțumiți nu trebuie să plece, ei au dreptul să-și exprime nemulțumirea, iar primarul ar trebui sa fie în slujba lor nu sa se comporte ca un dictator. Este de datoria sa să-i asculte, pentru că acești oameni plătesc taxe și impozite. Oamenii au dreptul la opinii. Timișoara este a timișorenilor și nu a primarului Robu. Ar trebui să-și ceară scuze pentru remarca nepotrivită pe care a făcut-o. Faptul că vin investitori, iar Timișoara se dezvoltă de la sine, în ciuda gropilor pe care Robu le tot repară din șase în șase luni, nu-i dă dreptul să-și trateze concetățenii cu dispreț. Mi-aș dori să văd că edilul Timișoarei aduce plus valoare orașului și că îl respectă. Declarațiile sale dovedesc lipsă de respect”, a spus Ovidiu Sîrbu- președinte ALDE Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here