Alianţa pentru Patrie Timiş se înscrie în suita celorlalte instituţii care artă cu degetul spre Primărie, care „nu simte româneşte”, mai ales în ceea ce priveşte problema drapelului naţional.

„Că nesimțirea, abuzul și incompetența sunt stări de fapt dominante în administrația Fritz știm, dar cu toate acestea gradul lor a atins cote alarmante! În primul oraș liber din România, legea 75/16.09.1994, privind arborarea drapelului României a devenit opțională! Astfel ne-am „procopsit” cu drapelul Ucrainei fluturând în fața Primăriei Timișoarei. Doi timișoreni, care încă simt românește, care încă au tăria să se simtă români în propria lor țară, au fost evident deranjați de acest lucru și în încercarea lor de a respecta legea, cu un curaj al cărui preț l-au plătit suportând agresiuni fizice și amenzi aplicate chiar de către cei ce ar trebui să vegheze la aplicarea legilor românești, în speță Poliția Locală, au dat jos steagul ce nu avea ce căuta în fața instituției, lăsând în loc drapelul țării noastre.

De ce acești români au fost nevoiți să accepte agresiuni fizice și amenzi pentru că și-au apărat steagul, poate ne poate explica Dominic Fritz. Tot el trebuie să ne explice de ce la ceremonia de deschidere a Capitalei Culturale Europene nu a avut bunul simț de a purta eșarfa tricoloră, însemn obligatoriu în astfel de evenimente! Fritz mai trebuie să ne explice și de ce în cadrul aceleiași ceremonii, imnul României nu a fost cântat! Același Fritz, care tratează Timișoara ca pe propria moșie, trebuie să ne spună de ce obligă timișorenii să își cumpere cele necesare doar din supermarketuri, închizând toate rulotele de mezeluri, langoși, pâine, apă, etc, care aveau preturi suportabile și calitate superioară!

Fritz, explică-ne de ce îți bați joc de Timișoara și de timișoreni!”, declară Narcis Bobic,
Președinte Alianța Pentru Patrie Timiș.

Articolul precedentÎnsemnătate, tradiţii şi obiceiuri în Joia Mare
Articolul următorPSD anunță: Șefii Consiliului Județean Timiș, clienții Agenției Naționale de Integritate!

1 COMENTARIU

  1. Fritz nu trebuie să explice nimic. El a fost implementat, că parte a unui „experiment”. Anul viitor va fi reales. Motivarea este mai amplă. Aș dori să mă înșel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.