În această dimineaţă, poliţiştii de la Investigarea Criminalității Economice din Timiș au descins la sediul unor firme ce se ocupă de exploatarea lemnului, din Lugoj, Bocșa și Constanța, bănuite de evaziune fiscală.

12 poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Timiș, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, fac la această oră trei percheziții în localitățile Lugoj, Bocșa și Constanța.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 280.000 de lei, conform anchetatorilor.

Activitățile desfășurate vizează patru persoane  și trei societăți comerciale, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunilor.

 

Articolul precedentCCIAT, la primul Târg de job-uri din Serbia, în cadrul proiectului LaborNet!
Articolul următorMigranți, ajutați de un sârb să treacă ilegal granița spre România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.