Percheziții la un afacerist timișorean! Evaziune fiscală cu cereale în valoare de 3 milioane euro

popa-cereale4

Percheziții în această dimineață la domiciliul unui om de afaceri timișorean! Procurorii şi poliţiştii de la DNA Timişoara împreună cu cei de la Antifraudă şi Jandarmerie au descins în şase locaţii din Timiş la locuinţele şi firmele mai multor patroni acuzaţi de evaziune fiscal. Prejudiciul se ridică la peste trei milioane de euro.

Potrivit Pressalert.ro, vizat în acest dosar este omul de afaceri Cristian Popa, unul dintre apropiaţii senatorului PSD Marcel Suciu. Ancheta DNA, care a durat mai mulţi ani, a scos la iveală întreaga schemă de fraudare a bugetului de stat. În această dimineaţă, DNA îi percheziţionează casa omului de afaceri din comuna Sânandrei, în paralel, alte echipe intrând în sediile firmelor controlate de acesta şi la locuinţele celorlalţi suspecţi.

Anchetatorii de la DNA au percheziționat locuința lui Cristian Popa și, ulterior, cele două mașini ale sale. Încercând să-și ascundă fața cu gluga hanoracului, Popa a asistat la verificarea Bentley-ului pe care îl avea în garaj.

Perchezițiile continuă în dosarul în care Cristian Popa este cercetat pentru evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

(Sursa foto: www.pressalert.to)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here