Perturbări ale traficului aerian şi feroviar în Franța

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească pe teritoriul Republicii Franceze că traficul aerian şi feroviar urmează să fie perturbat în cursul acestei zile. Totul este o urmare a grevei anunţate de principalele două sindicate ale Regiei Autonome a Transporturilor Pariziene, pe liniile A şi B ale Reţelei Expres Regionale va circula, în medie, un tren din două.

De asemenea, Direcția Generală a Aviaţiei Civile a solicitat companiilor aeriene să reducă programul de zbor cu 20 % la aeroportul Orly şi cu o treime pe aeroportul din Marsilia, din cauza îndemnului la greva emis de trei sindicate ale Air France. Se preconizează perturbaţii ale traficului aerian pe tot teritoriul francez.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here