Peste jumătate din șoferii trași pe dreapta NU au scăpat de amenzi

În perioada 7-9 ianuarie, polițiștii rutieri din județul Timiș au acționat pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe principalele artere din județ, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Polițiștii au controlat 395 de autovehicule, au legitimat 585 de persoane și au efectuat 426 testări cu aparatul etilotest

În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 232 de sancțiuni contravenționale, dintre care 91 au fost avertismente. Din totalul sancțiunilor, 51 au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Polițiștii au verificat totodată, purtarea centurii de siguranță, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale.

Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 33 de permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Au fost constatate 7 infracţiuni, 3 pentru conducerea sub influența alcoolului, 3 pentru conducere fără permis și 1 pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Poliția rutieră din județul Timiș verifică permanent respectarea normelor rutiere impuse, astfel încât numărul accidentelor rutiere să fie într-o continuă scădere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here