Petru Ehegartner planteaza copaci la Bucuresti in loc sa o faca la Timisoara

 

Senatorul Petru Ehegartner a dovedit inca odata daca mai era nevoie ca nu are nici o treaba cu electoratul care l-a ales. Mai nou presedintele ALDE Timis se lauda pe facebook cu plantari de pomi la Bucuresti. Asta in conditiile in care in ultimii patru ani la Timisoara l-a lasat pe fostul sef de partid (Nicolae Robu) sa se ocupe de aceasta treaba.

Contactat telefonic si intrebat cati pomi a plantat in ultimii patru ani la Timisoara, Ehegartner a dat din colt in colt. Totusi politicianul spune ca parca isi aminteste ca in ultimii 15 ani parca a participat la o actiune de plantare de copaci si la Timisoara. Insa nu este sigur…

Nu inteleg, ce sa plantez la Timisoara copaci sau pomi? In ultimii patru ani nu am plantat la Timisoara vreun pom. Dar parca imi amintesc ca in ultimii 15 ani am participat la o actiune de acest gen. Actiunea de la Bucuresti a fost organizat de un grup de copii de la Ramnicu Sarat„, a declarat senatorul Petru Ehegartner.

La pozele atasate pe facebook presedintele ALDE Timis nu vorbeste de vreo actiune a celor de la Ramnicu Sarat ci doar de o actiune la care a particpat alaturi de Tariceanu si de un grup de voinici.

Mesaj integral:

Pe langa multe alte responsabilitati, e necesar sa avem si o atentie sporita asupra mediului inconjurator. Astazi, in fata Palatului Parlamentului, am participat impreuna cu Presedintele Senatului, Domnul Calin Popescu-Tariceanu si alaturi de o echipa de voinici mici, la plantat copaci.

sursa FOTO: facebook Petru ehegartner

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here