Cornel Samartinean si Alexandru Mutruc si-au depus astazi oficial candidaturile la Primaria Timisoara respectiv Consiliul Judetean Timis. Oamenii lui Basescu sunt convinsi ca vor face o figura frumoasa la alegerile din luna septembrie.

„O zi istorică pentru județul nostru, pentru orașul nostru, începând de astăzi cred că soarta județului se va schimba. PMP și-a nominalizat candidații, atât la Consiliul Județean, cât și la Primăria Timișoara. Începând de astăzi, PMP va intra într-un proces amplu de analiza și de gândire a tot ceea ce trebuie să fie acest județ, unul care, din păcate, de cel puțin zece ani stagnează, fără investiții, trăim numai pe spinarea cazurilor sociale. Este inadmisibil. Județul Timiș trebuie să se dezvolte, are nevoie de investiții majore, de fonduri europene, și, sigur că da, de minți luminate care să conducă acest județ. Eu cred că sunt o persoană care după opt ani de Parlament, pot să încerc și voi reuși, sunt convins că voi reuși să schimb soarta acestui județ. Voi transforma județul în județe similare din Germania, Austria, Franța. Cred că județul Timiș și cetățenii acestui județ merită o soartă mai bună“, a declarat Cornel Samartinean

Articolul precedentTimișorenii au nevoie de un primar tânăr și normal, iar județul Timiș de un conducător care să pună lucrurile în mișcare.
Articolul următorAdrian Pau a intrat oficial in cursa pentru sefia Consiliului Judetean Timis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.