PNL, filiala Lugoj, somat de Biroul Electoral Județean. Ce nu au respectat liberalii

Primele sesizări electorale au fost înregistrate la Biroul Electoral Județean.  PNL filiala Lugoj a încălcat procesul electoral și desfășurarea campaniei electorale.

Liberalii au fost acuzați de PSD Timiș că folosesc, ilegal, la sediul PNL din Lugoj un ecran LCD pe care rulează în permanență imagini cu candidații filialei.

Legea nu permite acest lucru, astfel că BEJ a decis ca reprezentanții PNL să dea jos monitorul.“În susținerea plângerii au fost atașate în copie, trei imagini surprinzând vitrina sediului PNL filiala Lugoj. În contextul în care aceste imagini au fost afișate în alte locuri decât cele stabilite prin dispoziția primarului Municipiului Lugoj, Biroul de Circumscripție Electorală nr. 37 Timiș, cu majoritate de voturi, apreciază că au fost încălcate dispozițiile legate privind desfășurarea campaniei electorale. Pe cale de consecință, va dispune interzicerea pe viitor a difuzării imaginilor conținând candidații PNL la alegerile din 11 decembrie 2016 prin intermediul ecranului LCD afișat în vitrina sediului PNL – Filiala Lugoj”, transmite Biroul Electoral Județean.

(Foto: sursadevest.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here