Poliţiştii de frontieră, pe baricade! Au prins din nou migranți la graniță

Polițiștii de frontieră  au depistat în ultimele 24 de ore, în zona de competenţă 7 cetăţeni din Libia, Siria și Pakistan, care au încercat să intre ilegal în România, din Serbia.

Aceștia au fost prinși în apropierea localităților Grădinari și Mercina, din județul Caraș-Severin. Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit că cei în cauză sunt 4 cetăţeni pakistanezi, 2 cetățeni sirieni și un libanez, toți bărbaţi, având vârste cuprinse între 18 şi 53 de ani. Persoanele în cauză au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

”În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentelor şi punerii în aplicare a acordului de readmisie”, au declarat reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here