Timisoara Saracens merge dupa victorie la Bucuresti. Banatenii joaca in Cupa cu CSM

Partida dintre echipele CSM Olimpia București și Timișoara Saracens, care va avea loc sâmbătă, în Capitală, se anunță a fi derby-ul etapei a treia a Cupei României la rugby, bănățenii, campionii en-titre, fiind hotărâți să șteargă impresia defavorabilă lăsată după etapa precedentă, când au pierdut acasă cu CSM Știința Baia Mare.

”CSM Olimpia București și Timișoara Saracens se vor reîntâlni după ce anul trecut cele două echipe și-au disputat calificarea în finala SuperLigii CEC Bank, atunci pe stadionul Gheorghe Rășcanu câștig de cauză având bănățenii. De altfel, statistica întâlnirilor directe consemnează doar un rezultat de egalitate, în rest victorii ale timișorenilor. În ceea ce privește Cupa României, ‘tigrii’ și ‘sarazinii’ din Banat s-au întâlnit de două ori. Prima confruntarea a avut loc în 2012, faza sferturilor de finală, când Timișoara Saracens s-a impus cu 36-15, aproape aceeași diferență înregistrându-se anul trecut când, în semifinale, tot trupa lui Heikell Graiger a ieșit învingătoare, după 80 de minute tabela de marcaj indicând 34-13”, scrie site-ul SuperLigii.

Bucureștenii au înregistrat până în momentul de față, în actuala ediție, o victorie și o înfrângere, în timp ce Timișoara Saracens, după ce a pierdut la debut chiar in fața propriilor suporteri, se vede nevoită să adune puncte, însă va trebui să lupte cu ambiția elevilor lui Daniel Neaga de a confirma și în acest sezon, astfel anunțându-se o partidă spectaculoasă pe stadionul Olimpia.

Partida va avea loc sambata, de la ora 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.