Consiliul Local si Primaria comunei Dumbravita, cu sprijinul RMS Party Consult si Asociatia Artistilor din partea de Vest a Romaniei, va invita la cea de-a IV-a editie a Festivalului Tocanitei. Evenimentul va avea loc sambata, 30 iulie, incepand cu ora 15, in Parcul Central (strada Karoly Kos colt cu Gheorghe Doja) din Dumbravita. Vor participa invitati din localitatile infratite cu Dumbravita, din Serbia si Ungaria.

Programul evenimentului:

Ora 15 – Deschiderea festivalului
Ora 17 – Program artistic cu Ansamblul „Gospodinele” din Dumbravita, Ansamblul de Dansuri Populare „Dumbraviteana”, Ansamblul „Pusta Banatului” impreuna cu solistii Dolores Dongea, Adriana Coste , Adrian Ciote, Maria Bratis si Ileana Horhoianu.

Programul va cuprinde si muzica usoara cu absolventele Scolii Populare de Arta din Timisoara din cadrul Centrul de Cultura si Arta al judetului Timis la clasa profesorului Marc Antoniu, clasa de muzica usoara (pop-rock), Daiana Niculcea, Raluca Milin si Iasmina Chitescul. Totodata la Festivalul Tocanitei va fi prezenta si tanara solista de muzica usoara Laura Alexandra Garbovan, care colaborat cu Marius Moga si a interpretat impreuna cu Aurelian Temisan coloana sonora a filmului Revederea.
Ora 19 – Jurizarea preparatelor
Ora 20 – Premierea participantilor
Atmosfera de sarbatoare va continua pe ritmurile lui Dj Sean Norvis si KP London din Canada.

Pentru cei interesati sa participe la concurs in cadrul Festivalului Tocanitei, inscrierile se fac registratura primariei Dumbravita pe baza unei cereri scrise de mana, pana vineri  29 iulie 2016, ora 14:00.

sursa:dumbravitatv.ro

Articolul precedentPolițiștii locali, la vânătoare de cerșetori
Articolul următorUn Fast-food din centrul orașului sancționat pentru nerespectarea orarului de funcționare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.