S-a dat alarma noaptea trecută! În jurul orei 02:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și ai Punctului de Lucru Băile Herculane au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Domașnea.

Incendiul cauzat, se pare, de un scurtcircuit electric, s-a propagat la alte două imobile, unul dintre acestea fiind casa parohială, în incinta căruia funcționează și Primăria localității.

Intervenția pompierilor militari pentru stingerea flăcărilor, care au cuprins sute de metri pătrați din acoperișurile imobilelor și nu numai, a durat mai bine de șase ore. La gospodăria de la care a pornit incendiul, au ars circa 250 mp din acoperișul unei anexe (grajd) și au fost distruse mai multe bunuri materiale depozitate în incinta anexei. Proprietatea Parohiei a fost de asemenea grav afectată. Acoperișul din tablă a fost distrus pe o suprafață de 250 mp, acoperișul din lemn a două anexe a ars pe o suprafață de 100 mp, iar o a treia anexă a fost distrusă în totalitate. La cel de-al treilea imobil afectat de incendiu au ars circa 10 mp din acoperiș.

Articolul precedentNoi serii de cursuri organizate de CCIAT, în perioada următoare! Despre ce este vorba?
Articolul următorVești bune pentru timișeni! Se fac pași importanți pentru introducerea gazului în zeci de localități

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.