Programul de functionare a Punctului de Trecere a Frontierei Lunga – Nakovo va fi prelungit în perioada 7 – 9 octombrie, de la ora 20.00, până la ora 02.00 (ora României).

Deschiderea temporară pe timp de noapte a Punctului de Trecere a Frontierei Lunga (localitate de pe teritoriul României) – Nakovo (localitate de pe teritoriul Serbiei) este ocazionată de sărbătorirea, pe teritoriul Serbiei, a Festivalului Dovleacului.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul la frontieră să se desfăşoare în condiţii optime. “Dorim să reamintim cetăţenilor români că trecerea frontierei române spre Serbia se poate face numai în baza unui document de călătorie valabil (carte de identitate sau paşaport)”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Pentru orice informaţie referitoare la trecerea frontierei de stat, cetățenii pot suna la numărul de telefon unic 021 – 9590, unde aspectele semnalate vor fi preluate de către poliţiştii de frontieră.

Articolul precedentCJT construiește cinci blocuri ANL în Timișoara. Unul din ele este pentru medici rezidenți
Articolul următorAveți aparate electrocasnice vechi sau defecte? Începe colectarea selectivă a DEEE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.