Biblioteca Universității Politehnica Timișoara a organizat joi, 24 februarie 2022, o nouă ediție a Premiilor BUPT, ocazie cu care au fost premiați cei mai activi utilizatori ai Bibliotecii, atât prin prisma titlurilor împrumutate, cât și al prezenței în instituție.

De 5 ani, Biblioteca UPT premiază cei mai activi utilizatori pentru a încuraja lectura și pentru a susține performanța academică a cititorilor săi. În deschiderea evenimentului, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara, a amintit, în cuvântul său, de spiritul Politehnicii, care a rămas la fel de viu și în al doilea secol de existență, între zidurile noi și moderne ale Bibliotecii. Prezent la eveniment, prof.univ.dr.ing. Daniel Dan, prorector al UPT, și-a exprimat mulțumirea pentru setea de lectură și cunoaștere a utilizatorilor bibliotecii, dr.ing. Agneta Lovasz, directoarea BUPT, a menționat eforturile făcute, în special în perioada pandemiei, pentru adaptarea la noile cerințe legate de învățământul online, inclusiv prin punerea la dispoziție a zeci de mii de titluri în variantă electronică, în timp ce conf.dr.ing. Ovidiu Tirian, decanul Facultății de Inginerie din Hunedoara a evocat „universul infinit” care se ascunde în fiecare bibliotecă.

Cei mai activi utilizatori ai Bibliotecii în anul 2021, recompensați ca atare, au fost următorii:
• Premiul I – Silviu Nicușor Suru, doctorand al Facultății de Management în Producție și Transporturi;
• Premiul II – Vasile Boroica, student în anul II la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale;
• Premiul III – Anghel Chivu, student în anul III la Facultatea de Inginerie din Hunedoara,

Liliana Dorina Ioja, studentă în anul II la Facultatea de Inginerie din Hunedoara, și Mihai Bogdan Umanschi, doctorand al Facultății de Management în Producție și Transporturi.

Evenimentul a fost completat, ca și la edițiile anterioare, de un moment artistic, de această dată un recital de muzică populară susținut de frații Casian Bianga (saxofon), proaspăt absolvent al Facultății de Management în Producție și Transporturi din cadrul UPT, în prezent masterand, și Răzvan Bianga (acordeon), student în anul II la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale.

Articolul precedentPenibil! ca la noi la nimeni… Meciul s-a terminat chiar dacă nu a fost jucat
Articolul următorLiga Cluburilor la padel, cea mai importantă competiție de gen din România se dispută în weekend la Timișoa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.