Social-democrații din Timiș au votat pentru “o echipă de palamentari din Timiș care vor știi să se bată pentru interesele județului”

Social democrații din Timiș au ieșit în această dimineață la vot. Majoritatea candidaților PSD, alături de președintele filialei Sorin Grindeanu și de candidatul la Senat, Eugen Dogariu, au fost prezenți duminică, la ora 10.00, la secția de votare de la Liceul Calderon.

Pe lista candidaților la Senat se află Eugen Dogariu; Adrian Diaconu; Dorel Covaci; Ramona Olteanu.

La Camera Deputaților pe listă s-au înscris Călin Dobra; Simonis Alfred; Pau Radu Adrian; Gavriliță Bianca-Miruna; Suciu Matei; Andea Petru; Ritivoiu Mihai; Jumanca Romanița; Ionescu Sorin; Țundrea Luminița.

Am votat pentru cel mai bun program de guvernare. Am votat în Timiș pentru o echipă de oameni tineri și competenți. Tocmai de aceea aș face de astăzi apel la viitorii parlamentari de Timiș indiferent de culoarea politică să ne vedem în scurt timp astfel încât prioritățile Timișului să fie clare de la început pentru toată lumea”, susține Sorin Grindeanu.

grindeanu- alegeri parlamentare-

Am votat pentru o Românie cu cât mai mulți cetățeni în clasa de mijloc, cu cetățeni care să aibă venituri mai mari, o educație de vârf și acces la servicii de sănătate de calitate. Sper ca astăzi cât mai mulți timișeni și timișoreni să meargă la vot pentru a schimba în bine soarta României”, spune Eugen Dogariu.

Am votat pentru o echipă de parlamentari care vor știi să se bată pentru interesele județului Timiș, o echipă de palamentari care locuiește în Timiș și care simt pentru acest județ. De asemenea pentru un viitor Guvern care va apăra interesele românilor și nu ale altora”, spune Alfred Simonis.

De cealaltă parte, președintele executiv al PSD Timișoara, Călin Dobra și-a exprimat votul la Lugoj, la ora 9.30, la Sala de sport Lavinia Miloșovici. “Am votat pentru lugojeni, pentru județul Timiș. În mod special am votat cu încredere că după data de 11 decembrie oamenii vor avea din nou încredere în instituția cea mai democratică a statului, Parlamentul României. Sunt ferm convins că după ora 21, când se va încheia procesul electoral vom lăsa deoparte campania electorală, atacurile și ne vom concentra cu toții spre bunăstarea românilor”, a transmis Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here