Președintele CJ, Sorin Grindeanu: „Nu o să plec pe post de ministru”

Sorin Grindeanu nu renunță la șefia  Consiliului Județean Timiș. Acesta dă asigurări că nu va pleca la București pentru nicio funcție.

Reamintim, în urmă cu câteva zile au apărut informații că Sorin Grindeanu ar urma să fie premierul României în Guvernul PSD. În final, propunerea social-democraților s-a dovedit a fi Sevil Shhaideh. “Habar nu am cum am intrat în chestiunea asta. Cum am intrat așa am și ieșit, ceea ce înseamnă prim-ministru. Nu o să plec din această funcție, de președinte de CJ, pe postul de ministru. Am văzut că cei de la București mă plimbă prin diverse posturi, Am spus-o cât se poate de deschis, că nu o să plec în post de ministru. Prim – ministru e numit, e o doamnă care a fost colega mea, e o doamnă care muncește destul de mult și cred că va face o treabă foarte bună. Va face treabă, pentru că a lucrat mult în administrație. E un om care știe foarte mult despre administrație, ceea ce pe noi ne interesează”, a explicat președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu.

Cu toate acestea, la nivel central încă se discută despre faptul că Sorin Grindeanu ar putea deveni ministru în noul Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.