Președintele CJT, Călin Dobra a primit vizita ambasadorului Regatului Țărilor de Jos în România!

0
17

Președintele CJ Timiș, Călin Dobra s-a înâlnit astăzi cu ambasadorului Regatului Țărilor de Jos în România, Stella Ronner-Grubacic, cei doi au discutat despre amplificarea relațiilor de colaborare bilaterală și atragerea de investitori olandezi în Timiș.

Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România  a subliniat că este interesată să obțină cât mai multe informații privind proiectele pe care CJT le are în derulare, în ideea creșterii numărului de investitori olandezi care să dezvolte afaceri în această parte a României.

Președintele CJ Timiș, Călin Dobra a prezentat principalele proiecte de investiții pe care le are instituția administrației județene, precum: dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, restaurarea Castelui Huniade și a Palatului Baroc, construirea unei Săli Polivalente de 16.000 de locuri, a unei noi maternități, a unui nou centru pentru copiii cu dizabilități și a opt bazine de înot în orașele din Timiș, extinderea și modernizarea Blocului Operator al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara, reabilitarea și revitalizarea Canalului Bega.

„Chiar dacă județul nostru are un o rată foarte scăzută a șomajului, Timișul oferă multe oportunități pentru investitorii străini. Dorim să dezvoltăm infrastrucura de la nivelul județului și să punem în aplicare politici care să susțină investițiile și crearea de locuri de muncă”, a spus Călin Dobra.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here