Președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean cere demisia de onoare a președintelui CJT și a vicepreședintelui

Președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean este revoltat de faptul că în ședința de astăzi a plenului CJT a fost numit un nou vicepreședinte.

Sămărtinean este de părere că funcția ar fi trebuit să le revină celor de la PMP, ba mai mult decât atât, actualul președinte, Călin Dobra, și vicepreședintele Traian Stancu ar fi trebuit să își dea demisia de onoare și să se aleagă o nouă structură de conducere.

“Vrem să tragem un semnal de alarmă şi să anunţ public că în momentul de faţă se fură funcţii în Consiliul Judeţean Timiş. Vreau să atrag atenţia că preşedintele CJT, aflat pe o funcţie nemuncită de el, ci lăsată liberă de Sorin Grindeanu, care a plecat în funcţia de prim mininstru, face azi legi noi şi fură funcţii muncite Partidul Mişcarea Populară. Aceasta a fost o funcţie câştigată de noi în urma alegerilor din 2016 şi în urma negocierilor purtate cu Sorin Grindeanu. Din păcate, astăzi asistăm la un furt masiv, la o anomalie. Funcţia care îi revine PMP se va face cadou otrăvit, celor de la UNPR”, a spus preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean.

Consilierul județean PMP nu a participat la ședința de astăzi, în care a fost ales noul vicepreședinte, Nicolae Oprea din partea UNPR.

PMP Timiș are în momentul de față un singur consilier județean. Este vorba despre Dorin Cândea. Cel de-al doilea post, vacantat după plecarea Roxanei Iliescu nu a fost ocupat până în momentul de față. Reprezentanții PMP spun că sunt în discuții pentru desemnarea unui nou consilier, pentru reîntregirea Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here