Primăria Biled continuă lucrările de asfaltare a străzilor. Ce progrese s-au făcut

În comuna timișeană Biled continuă lucrările de asfaltare a străzilor. Primăria Biled dorește drumurile asfaltate în totalitate şi trotuarele refăcute până la finele anului 2016.

Autoritățile s-au pus din nou pe treabă și urmează pe încă trei străzi să toarne asfalt, iar până la sfârşitul anului toate şoselele care dau la DN 6 să fie asfaltate. “Continuăm cu reabilitarea celorlalte străzi din localitate până la finele anului și să vedem ce sume avem prevăzute să facem și alte investiții. Mai avem de asfaltat aproximativ 15 kilometri. Pe termen lung, continuăm asfaltările și pentru 2017, trotuare, străzi și încă un drum de exploatație agricolă”, transmite primarul comunei Biled, Cristian David.

Autoritățile au mai multe proiecte de infrastructura de finalizat sau de implementat. Banii de la bugetul local sunt puțini, astfel că au accesat fonduri europene. Un alt proiect în lucru este cel de canalizare, aprobat de AFIR. Valoare acestuia se ridică la un million de euro. Totodată, edilul Cristian David susține că un alt proiect de extindere a apei potabile, în valoare de un million euro, este în lucru; încă o rețea de centură ocolitoare, un proiect pe drumuri agricole, în valoare de un million euro.“Ca realizări după alegerile locale din iunie 2016: s-a mai asfaltat încă un kilometru din străzile comunei, s-a mai realizat o tribună la terenul de fotbal, a mai fost implementat încă un proiect de apă în valoare de un million euro, iar cel de canalizare a fost finanțat. De la începutul anului am prevăzute aceste lucrări și au fost și realizate”, adaugă edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here