PSD Timiș a adunat 30.000 de semnături pentru susținerea Vioricăi Dăncilă în cursa pentru președinția României. Social demoracții din Timiș aveau ca targhet 20.000 de semnături, însă au reușit să adune mai multe.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra spune însă că există și localități din județ care nu au reușit să obțină targhetul, printre care și Timișoara.

”PSD Timiș a depus peste 30.000 de semnături în dosarul național pentru depunerea candidaturii Vioricăi Dăncilă. Mă bucur și nu pot decât să mulțumesc cetățenilor care și-au exprimat susținerea și încrederea în PSD și în candidatul nostru, în persoana doamnei Viorica Dăniclă. Pe lângă faptul că ne-am atins targhetul stabilit la începutul demararării acestei acțiuni, acest lucru ne responsabilizează să ducem la bun sfârșit proiectele pe care le-am început pentru dezvoltarea comunității locale. Încă o dată se demonstrează că PSD este un partid serios, care își respectă promisiunile față de oameni. (…) S-au strâns semnături pe raza întregului județ. Chiar în această după-amiază vom avea o ședință de partid pentru a analiza câte semnături s-au strâns în fiecare localitate. (…) Timișoara nu și-a atins targetul”, spune președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Articolul precedentAlexandru Iovescu (PSD), despre achiziția coșurilor de gunoi din Anglia: Primăria Timișoara nu susține producătorii locali
Articolul următorPatru tineri timișoreni, băuți și drogați în Parcul Botanic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.