Social democrații condamnă gestul Primăriei Timișoara de a achiziționa coșuri de gunoi din Anglia, a căror preț este de peste 600 de euro bucata.

Consilierul județean, Alexandru Iovescu spune că a căutat în Timișoara și județ pentru a vedea dacă există producători locali care ar fi putut furniza coșurile de gunoi, și că a și găsit chiar în urbea de pe Bega. Primăria însă nu a sprijinit producătorii autohtoni și a ales să achiziționeze coșurile tocmai din Anglia.

Primăria Timișoara a cumpărat coșuri de gunoi la un preț foarte mare spunem noi, de 600 de euro, și nu de la producătorii noștri locali, ci tocmai din Anglia. Am făcut un reserch să văd dacă avem niște firme producătoare de astfel de produse în Timișoara sau în periurbanul municipiului, sau chiar regiune. Și să știți că avem. Sunt producători de astfel de produse chiar în Timișoara. Pot produce coșuri de gunoi de orice dimensiune dorește producătorul. Trebuie să fie o responsabilitate a administrațiilor publice locale de a sprijini economia locală și producătorii locali din zonă”, spune Alexandrul Iovescu, consilier județean PSD.

Primăria Timișoara a anunțat că a achiziționat 54 de coșuri de gunoi în stil englezesc, care urmează să fie montate în centrul istoric al orașului.

Articolul precedentTimișorenii, așteptați la Festivalul Fanfarelor, în Grădina de Vară a Sălii Capitol
Articolul următorPSD Timiș și-a depășit targhetul în ceea ce privește numărul de semnături pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidențiale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.