Razie a polițiștilor rutieri ! Sute de șoferi amendați, iar zeci lăsați fără permise auto

0
183

Amenzi pe bandă rulantă pentru sute de șoferi din Timiș. Nefolosirea centurii de siguranță și viteza mare le-a adus amenzi drastice mai multor șoferi. În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, oamenii legii au întocmit un dosar penal şi au aplicat 214 sancţiuni contravenţionale, dintre care 87 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 28 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here