Primarul Timișoarei Nicolae Robu se arată mulțumit de propunerea PSD – ALDE pentru funcția de premier a lui Sorin Grindeanu. Edilul susține că sunt premize pentru o bună colaborare și în noile circumstanțe, în interesul Timișoarei și județului Timiș.

Ca timișorean, nu pot decât să salut nominalizarea d-lui Sorin Grindeanu pentru funcția de Prim Ministru al României. L-am avut viceprimar pe dl. Sorin Grindeanu în 2012 și am avut o bună colaborare, așa cum am avut, de altfel și în 2016, după ce dânsul a devenit președinte al Consiliului Județean Timiș. Sunt premize foarte bune, așadar, pentru o bună colaborare și în noile circumstanțe, în interesul Timișoarei și județului Timiș.

În sfârșit, Centura Sud, Centura Vest, racordul la autostradă de la bifurcația Arad-Sânandrei, spitalul regional, institutul oncologic, noua maternitate, noul stadion de 42 000 de locuri, noua sală polivalentă de 16 000 de locuri, bazinul de înot olimpic, reabilitarea și modernizarea gării de nord, centrul intermodal de mărfuri, centrul intermodal de pasageri, modernizarea și extinderea aeroportului, Muzeul Național al Revoluției Române din Decembrie 1989, angajamentele bazate pe fonduri guvernamentale din proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 – ca să mă limitez doar la câteva dintre obiectivele de maxim interes pentru Timișoara și județul Timiș care sunt în jurisdicția Guvernului și nu a Primăriei- vor putea deveni realitate. Pentru că nu-i așa?, dacă nu acum, atunci când?!Îi urez mult succes d-lui Sorin Grindeanu, ca Prim Ministru, pentru binele României, pentru binele Timișoarei!”, a transmis edilul Nicolae Robu.

(Foto Opiniatimisoarei.ro)

Articolul precedentLiviu Dragnea: Sorin Grindeanu, propunerea de premier
Articolul următorDouă cântare pentru camioane au intrat în posesia CJ Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.