Recrutare candidați in TIMIS pentru instituțiile de învățământ MAI

0
243

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘BANAT’ al județului Timiș, recrutează candidați, bărbați, pentru admiterea la instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, Academia de Poliție ‘Alexandru Ioan Cuza’ București — Facultatea de Pompieri respectiv Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ‘Pavel Zăgănescu’ Boldești, sesiunea 2016.

Pentru admiterea la Academia de Pompieri ‘Alexandru Ioan Cuza’ București — Facultatea de Pompieri sunt scoase la concurs 35 de locuri (bărbați), dintre care 1 loc este pentru romi.

Data depunerii cererilor de participare/înscriere la concursul de admitere: până la 27.05.2016 la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘BANAT’ al județului Timiș, strada Cluj, nr. 14.

Pentru admiterea la Școala de Subofițeri de Protecție Civilă ‘Pavel Zăgănescu’ Boldești sunt scoase la concurs 224 de locuri (bărbați), dintre care doua locuri sunt pentru romi.

Data depunerii cererilor de participare/înscriere la concursul de admitere: până la 29.07.2016 la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘BANAT’ al județului Timiș, strada Cluj, nr. 14.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here