Reprezentanții Aeroportului Timișoara oferă transport gratuit pentru spectatorii mitingului aerian!

Administrația Aeroportului Timișoara pune la dispoziție mâine, 23 iunie, 4 autocare cu câte 50 de locuri, care vor transporta pasagerii spre spectacolul aerian Timișoara Air Show 2018 și retur.

Autocarele vor circula în intervalul orar 17h-18h pe traseul Bastion-Aeroport, cu plecare din 15 în 15 minute, pentru a aduce în timp util spectatorii la spectacolul aerian.

Cursele retur, Aeroport-Bastion, vor circula în intervalul 21.30-22.30, tot cu aceeași frecvență, din 15 în 15 minute.

Cursele sunt gratuite, vor avea prioritate în traficul rutier și vor ajunge chiar în incinta aeroportului, în stația destinată mijloacelor de transport în comun.

”Este prima dată când administrația aeroportului pune la dispoziție mijloace de transport tur-retur. Vrem să ne asigurăm că spectatorii care doresc să asiste la miting și nu au posibilitatea sau nu doresc să se deplaseze cu autoturismul, vor ajunge la timp, chiar în incinta aeroportului”, a declarat directorul Daniel Idolu.

Vă reamintim că mâine, 23 iunie, piloții își vor începe evoluțiile în cadrul Timișoara Air Show – de la ora 19.00, dar spectatorii sunt așteptați începând cu ora 16.30, pentru a nu se forma cozi și ambuteiaje pe șoseaua care leagă Timișoara de aeroport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here