Robu, acuzat de unii liberali, chiar în ziua alegerilor, că a dus în jos partidul!

Nicolae Robu,  candidat pentru un nou mandat la conducerea PNL Timiș a fost aspru criticat, chiar înainte de a începe votul! Acesta  a fost contestat de o parte din primarii liberali. Unul dintre cei mai înverșunați a fost primarul din Sânnicolau Mare,  Dănuț Groza. Pe lângă faptul că și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care au fost organizate alegerile, acesta l-a acuzat pe Robu că a tras partidul în jos.

Trebuie să recunoaștem cu toții că am pierdut ultimele două alegeri, și la Consiliul Județean și la Parlamentare. Spunea cineva cu Timișul a avut un rezultat bun, văzut de la București. Dar eu din Timiș vă spun că rezultatele pe care le-am obținut sunt foarte proaste. Poate o să ne explice astăzi cineva cum este posibil, că până acum câțiva ani de zile PDL a fost pe primul loc în județ, PNL pe doi și PSD pe trei, iar după ce s-au aliat locul întâi cu locul doi, la alegeri câștigă PSD. N-am înțeles lucrul acesta niciodată și nu o să-l înțeleg. Nu mi se pare absolut deloc corect să nu avem curajul și bărbăția să recunoaștem că s-au făcut greșeli în această perioadă de timp”, a declarat Dănuț Groza.

Și primarul din Deta l-a criticat pe Robu, dar și pe Alin Popoviciu, pe care îi consideră vinovați de rezultatele obținute la alegerile locale și parlamentare de anul trecut.

Avem de ales acum două direcții, din păcate actuala conducere ne-a arătat limitele. Am avut parte de două rânduri de alegeri, locale și parlamentare. La locale domnul Robu și domnul Popoviciu au fost cap de listă, la parlamentare au fost din nou cap de listă, ei au pierdut aceste alegeri. Vinovați de situația în care suntem sunt cei care au condus aceste două campanii electorale”, a declarat Petru Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here