S-au strâns semnăturile necesare pentru demiterea Guvernului Dăncilă. Moțiunea de cenzură a fost semnată și de parlamentari PSD

După mai multe încercări nereușite, opoziția a izbutit să strângă numărul necesar de semnături pentru demiterea Guvernului Dăncilă. Potrivit Digi24.ro, moțiunea de cenzuri a adunat 234 de semnături, cu una mai mult decât ar fi fost nevoie, și a fost semnată chiar și de parlamentari PSD, conform unor surse PNL ale sursei menționate anterior.

Munca” pentru strângerea semnăturilor a fost depusă de parlamentarii din PNL, USR, PMP, UDMR, ALDE și Pro România. Ca Guvernul Dăncilă să fie demis ar fi fost nevoie de 233 de semnături, însă opoziția a reușit strângerea a 234 de semnături, cu aportul unor parlamentari PSD, conform unor surse PNL citate de Digi24.ro.

Moțiunea de cenzură se prezintă în ședința comună a celor două Camere în cel mult cinci zile de la data depunerii. Moţiunea de cenzură se dezbate după trei zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here