S-a găsit un spațiu nou pentru Centrul de Permanență din Biled

Veste bună pentru timișeni! Primarul comunei Biled, Cristian David, a oferit un spaţiu nou Centrului de Permanenţă. Este vorba despre o locaţie spaţioasă chiar în centru, lângă primărie, unde pacienţii vor avea condiţii foarte bune pentru tratament.

Noua locație a Centrului de Permanenţă a fost inaugurată în prima zi de Crăciun. Acesta este foarte important, întrucât va deservi 30.000 de locuitori din șapte  comune: Biled, Iecea Mare, Iecea Mică, Sandra, Cărpiniş, Lovrin, Lenauheim. “După 17 ani în care am făcut de una singură cele două centre medicale, fără să am absolut nici un ajutor, acum este pentru PRIMA DATĂ când primesc o mână de ajutor! Primarul Biledului Cristi David s-a ținut de cuvânt! Centrul de Permanență Biled are un spațiu nou! Excelenta locație chiar în centru, lângă primărie! Mulțumesc, în numele colegilor mei și în numele pacienților mei, domnule primar pentru că ați înțeles ca atunci când oamenii te-au ales sî conduci o comună nu există culoare politică, ci doar binele cetățeanului, ați înțeles că eu întotdeauna m-am luptat pentru a face bine, că nu am eu nevoie de nimic, ci sătenii: femei, bărbați, copii, tineri, bătrâni, saăraci, bogați, români, nemți, rromi”, a anunțat  medicul Georgeta Rus.

La rândul său, edilul comunei Biled, Cristian David, a explicat importanța deschiderii Centrului de permanenţă în localitate. În primul rând există o distanţă mare de oraş şi este dificil pentru cetăţeni să se deplaseze, în caz de urgenţă medicală, mai ales în cazul bătrânilor. De asemenea, numai în Biled sunt peste 3.000 de locuitori şi au nevoie de servicii medicale în comună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here