Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara au intervenit pentru a acorda ajutor unei persoane care s-a pierdut, cu o ambarcație pescărească, pe fluviul Dunărea.

În data de 04.01.2023, în jurul orei 17.40, Sectorul Poliției de Frontieră Moldova Nouă, județul Caraș Severin, a fost sesizat telefonic prin numărul unic de urgență 112, despre faptul că o persoană de sex masculin, cu o ambarcație pescărească, s-a pierdut pe fluviul Dunărea, între localitățiile Divici și Baziaș, vizibilitatea fiind redusă din cauza ceții.

Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit pe apă cu o ambarcațiune din dotare care s-a deplasat pentru salvarea persoanei în condiții de vizibilitate redusă, precum și cu un echipaj terestru care s-a deplasat la malul Dunării, unde a pus în funcțiune semnalele luminoase și acustice şi a ținut legătura telefonic cu cetățeanul din barcă pentru localizare.

În jurul orelor 18.10, cu ajutorul radarelor, s-a reușit descoperirea ambarcației pe directia km. fluvial 1060.5, după care a fost condusă la mal în condiții de siguranță. În ambarcaţie se afla un bărbat, cetățean român, în vârstă de 63 ani, care prezenta semne de oboseală, dar nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportat în siguranţă la mal.

Articolul precedentCJ Timiș contribuie cu 1.2 milioane de lei la modernizarea și dotarea Spitalului Județean din Timișoara
Articolul următorDoar talentul nu te face un mare dirijor. Secrete din copilăria și cariera celebrului dirijor austriac Sasha Goetzel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.