Sărbătoare în weekend la Giulvăz! Are loc cea de-a doua ediţie a Festivalului Local GAL Timişul de Centru

Grupul de Acţiune Locală Timişul de Centru organizează la finalul acestei săptămâni, în comuna Giulvăz, cea de-a doua ediţie a Festivalului Local GAL Timişul de Centru.

Acţiunea de duminică, 21 octombrie, va debuta cu o conferinţă legată de oportunităţile de finanţare a formelor asociative şi crearea unui brand local, urmată de pregătirea concursului gastronomic şi un spectacol concurs al tinerelor talente, la care vor participa 40 de copii. În incinta căminului cultural din Giulvăz va fi amenjat şi un atelier de creaţie, iar finalul este rezervat unui program artistic al ansamblurilor şi soliştilor de pe teritoriul GAL Timişul de Centru.

Este cea de-a doua ediţie a acestui festival pe care ne dorim să îl organizăm anual. Ne adresăm locuitorilor din arealul GAL-ului Timişul de Centru, o zonă frumoasă a judeţului şi plină de tradiţii. Rolul Grupului de Acţiune Locală este de a uni comunitatea, de a pune în valoare obiceiurile zonei şi de a identifica oportunităţile de dezvoltare a comunităţilor locale”, spune Alexandru Iovescu, preşedintele GAL Timişul de Centru.

Festivalul va începe duminică, 21 octombrie, la ora 12.00 şi se va desfăşura în incinta căminului cultural din comuna Giulvăz, o surpriză pregătită de organizatori fiind prezenţa EP Racing Team din Şag, echipă campioană naţională la raliuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.